Deal Factory - medzimesačný nárast leadov o 229 percent! | Referencia info@kreativgang.sk

Deal Factory

 

Online kampaň na Google i Meta pre obchodnú agentúru Deal Factory sa nám podarila na výbornú! Zaznamenali sme medzimesačný nárast leadov o 229 percent! 

 

Poznáme recept na úspech v biznise. Je ním kombinácia správnych stratégií v obchode a marketingu. Deal Factory je prvou obchodnou agentúrou na Slovensku s vášňou k inováciám. Prostredníctvom profesionálnych obchodných zástupcov na prenájom pomáha podnikom rásť. My v Kreativ Gang, akčnej marketingovej agentúre, pomáhame zasa rásť im zvyšovaním povedomia o tomto príťažlivom brande. Veď obchodovanie je sexi 💃. 

Spája nás toho viac ako dosť

 

S Deal Factory máme toho veľa spoločného. Nechýbajú nám skúsenosti s dosahovaním výsledkov, stále sa zdokonaľujeme a máme radi svoju prácu. A preto ani táto kampaň nemohla skončiť inak ako úspechom. Hlavne tak, aby dobre bolo. 

 

Čo keby meníme na realitu

Čo keby sme vám povedali, že získavanie nových kontaktov pre firmu nemusí byť problém. A čo keby ste si na to vybrali nás v Kreativ Gang? Čo keby sme pre vás vytvorili príťažlivú online kampaň pre Google a Meta? A čo keby sme vám priniesli nových zákazníkov? Čo keby v marketingu meníme na realitu. Pre Deal Factory sa nám podarilo získať nové kontakty s medzimesačným nárastom o 229 percent!

Dobrá grafika i navýšený budget

To, že Google a Meta sú dva z top kanálov na získavanie nových zákazníkov a rozšírenie dosahu značky, je fakt. Kľúčovú rolu v našej stratégii, ktorej cieľom bolo získať nové kontakty pre firmu, zohralo nielen definovanie cieľového publika a jasné cielenie kampane, ale aj využitie vhodného formátu reklamy.
Stavili sme na videjko s príťažlivým obsahom a premakanou grafikou. Jasnačka, že k úspechu prispelo aj navýšenie budgetu.

Máš aj ty biznis, ktorý potrebuje zmeniť čo keby na realitu?

Nezáväzná konzultácia?

    Ak ste človek, vyberte obrázok tree.

    Richard Malovaný

    Bookni si nezáväznú konzultáciu.

    Richard Malovaný

    strategy director
    richardmalovany@kreativgang.sk Zarezervovať meeting

    PÁČI SA TI NAŠA PRÁCA?